dimecres, 9 d’octubre de 2013

CACERES DEL TRESOR ( LA BÚSQUEDA DEL TESORO) QUÈ SERÀ?

En acabar de llegir l'article sobre caceres del tresor de Jordi Adell, em vaig posar a la recerca de diferents caceres que trobem per la xarxa; la veritat no m’esperava trobar-ne tantes!!!
Una cacera del tresor és un tipus d'activitat didàctica molt senzilla que utilitzen els docents que integren Internet al currículum. Consisteix en una sèrie de preguntes, normalment senzilles i un llistat d'adreces web de les quals es poden extreure les respostes. Algunes inclouen una gran pregunta final que requereix que l'alumnat integri tots els coneixements adquirits en el procés.
Aquestes, poden tractar sobre quasi qualsevol aspecte del currículum i proporcionen coneixements sobre els continguts i experiència en l'ús de les eines d'Internet. Són una eina molt interessant pels mestres i es poden utilitzar tant per fer feina en grup com individual; en el cas d’educació infantil, penso que serien més profitoses si s’utilitzen en gran grup.
Navegant per la xarxa, vaig trobar moltes caceres, aquí us deixo uns quants enllaços per si us sembla interessant donar-los-hi una ullada:Treballem els contes.

Paletes de colors.
Cacera de reciclatge.

Fins a la pròxima, Núria.