diumenge, 19 de gener de 2014

COMIAT, ADÉU FINS MÉS TARD, TIC TIC

Estem apunt d’acabar les classes, ara falta el puntet i final!!! Quina feinada ha fet tothom amb el projectes de TIC! Enhorabona a totes !!!!

Han estat projectes tots ells molt diferents i creatius, partint de diferents històries i destinat a diverses edats. Hem vist des de ratolins, doctors, vaquetes..... Les sessions que hem dedicat a la presentació  de les aplicacions també ens han permès emprar i interactuar amb la pissarra digital interactiva, cada vegada que he pogut que tanta falta ens fa saber com va, me sembla molt interessant la pissarra digital!!

En grup de CIENTICFICS, espero no haver-me equivocat de nom, format per na Natàlia, Sílvia, Lali i Lorena, ens van mostrar un joc molt interessant amb el seu ratolinet ben xistós; van rodar per l’univers i vam aprendre molts d’experiments molt interessants.

El grup de na Rebeca, Laia, Sandra i Fanny, ens van entretenir amb el seu “doctor fonen doscopi”, i les seves múltiples activitats! Em van agradar molt les activitats del cos humà i també totes les seves il·lustracions.

No vaig poder arribar a temps a veure el grup format per Na Carme, Jessi, Neus i Vane; però em van dir les meves companyes que va ser molt xulo; ja tinc ganes de veureu.

Què interessant, READY,STEADY ANG GO!, no me pensava gens veure un joc multimèdia en anglès i el grup de N’Estela, Maite i Lídia ho van fer super bé, en activitats “easy and difficult” fins hi tot i van haver-hi propostes d’activitats “very difficult”. Em va semblar del tot encertat; amb lo posats que hem d’estar avui en dia amb l’anglès.

I finalment nosaltres! Ens vam divertir molt fent feina amb la NURETA, LA VAQUETA MENORQUINETA; i que puc dir que no sigui bo del nostre joc. Estem molt contentes amb la feina feta i pensem que hem aconseguit un bon resultat.
En definitiva sorprèn la varietat dels projectes i com els grups els hi han donat el seu toc personal a les diferents activitats; segur que serà molt divertit emprar-ho amb els infants.

A nivell d'assignatura dir  que penso que l'hauríem d'haver tingut a primer i no pas a quart, per poder potenciar les eines durant la resta de carrera i saber emprar millor eines de presentació sobretot i per entregar treballs, però també per conèixer millor una realitat virtual en la què vivim avui en dia. El ritme de l’assignatura ha estat frenètic però personalment he ampliat molts coneixements que ja tenia i n’he obtingut de nous.
En general dir que l'assignatura m'ha agradat força i que he gaudit, per mi a suposat un gran esforç i esper obtenir el resultat positiu.

Ara a seguir emprant les TIC i aplicar-les a les aules! 

Núria.